• Home
Menu

Matorama

  • Home

Pizzabollar

May 28, 2017

Pizzadeig:

  • 1/2 pk tørrgjær
  • 3 dl vatn
  • ca 5-6 dl kveitemjøl
  • 2 ss olje
  • 1/2 ts salt

Fyll:

  • Skinke
  • Pepperoni
  • Spekeskinke

Saus:

  • Tomatsaus
  • Pesto
  • Kvitlaukssmør
  1. Bland alle ingrediensane til pizzadeiga, bruk lunka vatn, og elt i eltemaskin i ca 10 min
  2. La heve til dobbel storleik, ca. 1 time
  3. Kjevle ut deiga i eit rektangel
  4. Ha på dei tre ulike pizzasausane
  5. Ta på fyllet
  6. Spekeskinke og raudløk på pesto
  7. Skinke og raudløk på kvitlaukssmør
  8. Skinke, pepperoni og raudløk på tomatsaus
  9. Avslutt med ost og oregano
  1. Rull saman og del opp i bitar
  2. Plasser bollane utover eit steikebrett
  3. La etterheve i ca 45 min
  4. Ha litt ost på toppen av kvar bolle
  5. Steikast i ovenen på 225 grader i ca 15 min
Tags pizza, italiensk, saus, middag
← Grillpølse med potetbåtarLakseburger →

STRIKKORD

  • and
  • asiatisk
  • biff
  • bollar
  • brød
  • dressing
  • drink
  • fisk
  • forrett
  • gresk
  • grill
  • hamburger
  • indisk
  • italiensk
  • kake
  • kjøttdeig
  • kveite
  • kylling
  • middag
  • pasta
  • pizza
  • potet
  • pølser
  • salat
  • saus
  • sous vide
  • suppe
  • svin
  • tex-mex
  • vårrull
  • wok

Siste innlegg

Featured
Sep 16, 2017
Mandagstaco med laks
Sep 16, 2017
Sep 16, 2017
Jul 16, 2017
Pasta Bolognese
Jul 16, 2017
Jul 16, 2017
Jul 7, 2017
Ramen med svinekjøt
Jul 7, 2017
Jul 7, 2017
Jul 6, 2017
Pasta med spekskinke og parmesansaus
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Tyrkisk grillspyd med kylling
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Grilla kveite
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jun 18, 2017
Grillpølse med potetbåtar
Jun 18, 2017
Jun 18, 2017
May 28, 2017
Pizzabollar
May 28, 2017
May 28, 2017
Jul 18, 2016
Lakseburger
Jul 18, 2016
Jul 18, 2016
Jul 13, 2016
Tacosuppe
Jul 13, 2016
Jul 13, 2016