• Home
Menu

Matorama

  • Home

Pasta med spekskinke og parmesansaus

July 6, 2017

Til 2 treng du:

  • 250 g pasta
  • 12 tomatar
  • Frisk pasilikum
  • 6 skiver spekeskinke

Enkel parmesansaus:

  • 1 liten sjalottlauk eller 1/2 liten gul lauk
  • 1 ss smør
  • 2 dl raspa parmesan
  • 1,5 dl kremfløyte
  • 1/2 sitron, saft og litt av skalet
  • 0,5 dl pastavatn
  • Salt og pepar
  1. Kok pasta som beskrive på pakken
  2. Kutt opp lauk og brun til den er blank saman med smøret
  3. Tilsett fløyte og la det småkoke på lav varme i 5 min
  4. Tilsett pastavatnet og sitron, rasp litt av skalet frå sitronen
  5. Ha i raspa parmesan og smak til med salt og pepar
  6. Bland sausen med pastaen
  7. Fordel i skåler og ha på tomater, basilikum, spekeskinke og gjerne litt raspa parmesan
Tags middag, pasta, italiensk, saus
← Ramen med svinekjøtTyrkisk grillspyd med kylling →

STRIKKORD

  • and
  • asiatisk
  • biff
  • bollar
  • brød
  • dressing
  • drink
  • fisk
  • forrett
  • gresk
  • grill
  • hamburger
  • indisk
  • italiensk
  • kake
  • kjøttdeig
  • kveite
  • kylling
  • middag
  • pasta
  • pizza
  • potet
  • pølser
  • salat
  • saus
  • sous vide
  • suppe
  • svin
  • tex-mex
  • vårrull
  • wok

Siste innlegg

Featured
Sep 16, 2017
Mandagstaco med laks
Sep 16, 2017
Sep 16, 2017
Jul 16, 2017
Pasta Bolognese
Jul 16, 2017
Jul 16, 2017
Jul 7, 2017
Ramen med svinekjøt
Jul 7, 2017
Jul 7, 2017
Jul 6, 2017
Pasta med spekskinke og parmesansaus
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Tyrkisk grillspyd med kylling
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Grilla kveite
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jun 18, 2017
Grillpølse med potetbåtar
Jun 18, 2017
Jun 18, 2017
May 28, 2017
Pizzabollar
May 28, 2017
May 28, 2017
Jul 18, 2016
Lakseburger
Jul 18, 2016
Jul 18, 2016
Jul 13, 2016
Tacosuppe
Jul 13, 2016
Jul 13, 2016