• Home
Menu

Matorama

  • Home

Italiensk Pizza

September 13, 2015

Pizzabunn:
1 dl vatn
1 ss olje
1/2 pk tørrgjær
2,5-3 dl Kveitemjøl

Topping:
Tomatsaus
Jarlsberg
Spekeskinke
Lollosalat
Ruccolasalat
Oregano

Tilbehør:
God olivenolje
Rømmedressing


  1. Bland alle ingrediensane til deiga, køyr i kjøkkenmaskin i ca 10 min til du har ei jevn deig
  2. La deiga heva ca. 1 time eller lenger til dobbel storleik
  3. Skru på steikeovnen til makstemperatur og legg i ein pizzastein
  4. Kjevle ut pizza på størrelse med steinen
  5. Ha på topping (tomatsaus, ost og krydder)
  6. Sett pizzaen i oven i ca 4-8 min avhengig av varmen på ovnen
  7. Ha på resten av toppinga
  8. Server gjerne saman med rømmedressing
pizza1.jpg
pizza2.jpg
pizza3.jpg
Tags italiensk, pizza, middag
← VårrullarHeimelaga fajitas av mørbrad →

STRIKKORD

  • and
  • asiatisk
  • biff
  • bollar
  • brød
  • dressing
  • drink
  • fisk
  • forrett
  • gresk
  • grill
  • hamburger
  • indisk
  • italiensk
  • kake
  • kjøttdeig
  • kveite
  • kylling
  • middag
  • pasta
  • pizza
  • potet
  • pølser
  • salat
  • saus
  • sous vide
  • suppe
  • svin
  • tex-mex
  • vårrull
  • wok

Siste innlegg

Featured
Sep 16, 2017
Mandagstaco med laks
Sep 16, 2017
Sep 16, 2017
Jul 16, 2017
Pasta Bolognese
Jul 16, 2017
Jul 16, 2017
Jul 7, 2017
Ramen med svinekjøt
Jul 7, 2017
Jul 7, 2017
Jul 6, 2017
Pasta med spekskinke og parmesansaus
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Tyrkisk grillspyd med kylling
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Grilla kveite
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jun 18, 2017
Grillpølse med potetbåtar
Jun 18, 2017
Jun 18, 2017
May 28, 2017
Pizzabollar
May 28, 2017
May 28, 2017
Jul 18, 2016
Lakseburger
Jul 18, 2016
Jul 18, 2016
Jul 13, 2016
Tacosuppe
Jul 13, 2016
Jul 13, 2016