• Home
Menu

Matorama

  • Home

Ramen

October 4, 2015

Kyllingramen
300g kyllingfilet i strimlar
Salt og pepar
Olje til steiking
2 egg
1 vårløk
70g kveitenuddlar
Frisk koriander
1 gulrot i tynne strimalar
Sukkererter

Kraft
1/2 chili
1 fedd kvitlauk
1/2 kyllingkraft (eller buljong)
1/3 ts stjerneanis
1 ts ingefærkrydder
1 pose soyabønnepasta (misopaste) (fås kjøpt i innvandrarbutikk eller meny)
1/2 lime
Olje til steiking

Misopaste i porsjonspakker

Misopaste i porsjonspakker


Tilbredning
1. Kok opp egg, ta tida frå vatnet begynner å koke. Ta opp egga etter ca. 8 min.
2. Fres chili og kvitlauk i ein kjele med olje.
3. Ha i kyllingkraft, anis, lime, ingefær og miso.
4. La krafta trekke på låg varme medan ein gjer klar resten
5. Kok opp vatn i ein kjele, ha nudlane oppi og ta kjelen av varmen. La ligge til nudlane er mjuke og ha dei så over i eit dørslag
6. Steik kyllingen, krydre med salt og pepar
7. Fordel nudlane i porsjonsskåler, legg på kylling og det andre tilbehøret.
8. Hell krafta over i skålene, legg til slutt på egget og gi retten eit dryss med frisk koriander
9. Et!

Tags kylling, asiatisk, middag, suppe
← Ferske vårrullaGyros →

STRIKKORD

  • and
  • asiatisk
  • biff
  • bollar
  • brød
  • dressing
  • drink
  • fisk
  • forrett
  • gresk
  • grill
  • hamburger
  • indisk
  • italiensk
  • kake
  • kjøttdeig
  • kveite
  • kylling
  • middag
  • pasta
  • pizza
  • potet
  • pølser
  • salat
  • saus
  • sous vide
  • suppe
  • svin
  • tex-mex
  • vårrull
  • wok

Siste innlegg

Featured
Sep 16, 2017
Mandagstaco med laks
Sep 16, 2017
Sep 16, 2017
Jul 16, 2017
Pasta Bolognese
Jul 16, 2017
Jul 16, 2017
Jul 7, 2017
Ramen med svinekjøt
Jul 7, 2017
Jul 7, 2017
Jul 6, 2017
Pasta med spekskinke og parmesansaus
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Tyrkisk grillspyd med kylling
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Grilla kveite
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jun 18, 2017
Grillpølse med potetbåtar
Jun 18, 2017
Jun 18, 2017
May 28, 2017
Pizzabollar
May 28, 2017
May 28, 2017
Jul 18, 2016
Lakseburger
Jul 18, 2016
Jul 18, 2016
Jul 13, 2016
Tacosuppe
Jul 13, 2016
Jul 13, 2016