• Home
Menu

Matorama

  • Home

Spekeskinke og geitost

February 21, 2016

For eit par veke sidan diska vi opp med treretters middag. Inspirert av trinesmatblogg vart dette dagens forrett. 

Spekeskinke og geitost med salat og melon. Til to treng du:

  • 4 skiver god spekeskinke
  • 4 stavar geitost (vi brukte Myrdal kvit geitost)
  • Frisk salat
  • 1/4 Cantaloupe melon
  • 1/2 Avokado
  • God olivenolje

Skjer opp osten i 4 staver og rull spekeskinke rundt kvar bit. Steik desse i ovenen i ca 5 min (225 grader), til osten så vidt begynner å smelte. Legg melon, salat og avokado på fatet og topp med dei stekte rullane. Ha til slutt over litt god olivenolje

Tags forrett
← Hamburger med spekeskinke og geitostTikka masala →

STRIKKORD

  • and
  • asiatisk
  • biff
  • bollar
  • brød
  • dressing
  • drink
  • fisk
  • forrett
  • gresk
  • grill
  • hamburger
  • indisk
  • italiensk
  • kake
  • kjøttdeig
  • kveite
  • kylling
  • middag
  • pasta
  • pizza
  • potet
  • pølser
  • salat
  • saus
  • sous vide
  • suppe
  • svin
  • tex-mex
  • vårrull
  • wok

Siste innlegg

Featured
Sep 16, 2017
Mandagstaco med laks
Sep 16, 2017
Sep 16, 2017
Jul 16, 2017
Pasta Bolognese
Jul 16, 2017
Jul 16, 2017
Jul 7, 2017
Ramen med svinekjøt
Jul 7, 2017
Jul 7, 2017
Jul 6, 2017
Pasta med spekskinke og parmesansaus
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Tyrkisk grillspyd med kylling
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Grilla kveite
Jul 6, 2017
Jul 6, 2017
Jun 18, 2017
Grillpølse med potetbåtar
Jun 18, 2017
Jun 18, 2017
May 28, 2017
Pizzabollar
May 28, 2017
May 28, 2017
Jul 18, 2016
Lakseburger
Jul 18, 2016
Jul 18, 2016
Jul 13, 2016
Tacosuppe
Jul 13, 2016
Jul 13, 2016